Thiago glipper for United - velger gamletreneren

Gjenforenes med Pep Guardiola.

 TIL TYSKLAND:  Pep Guardiola ønsker seg Thiago til Bayern München og en overgang skal ikke være langt unna. Foto: NTB Scanpix/Reuters.
TIL TYSKLAND: Pep Guardiola ønsker seg Thiago til Bayern München og en overgang skal ikke være langt unna. Foto: NTB Scanpix/Reuters.Vis mer

(Dagbladet): Hele sommeren har det nærmest virket klart at Thiago Alcantara skal spille for Manchester United den kommende sesongen.

Overgangen har halet ut, og United-supportere har i spenning måtte vente.

Nå kan supertalentet glippe for de røde djevlene. Thiagos gamletrener Pep Guardiola ønsker seg midtbanespilleren til Bayern München.

- Klar torsdag
Den spanske avisen Marca melder at radiostasjonen Cadena COPE i går annonserte at en overgang ikke var langt unna.

Ifølge nettstedet kan spanjolen bli presentert allerede torsdag.

 I GANG  Pep Guardiola har startet på jobben med å føre Bayern mot nye triumfer. Med på laget ønsker han Thiago. Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/NTB Scanpix.
I GANG Pep Guardiola har startet på jobben med å føre Bayern mot nye triumfer. Med på laget ønsker han Thiago. Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/NTB Scanpix. Vis mer

- Folk må skjønne at Barcelona-spillere ikke reiser vekk fra klubben på grunn av penger eller ønske. Det er bare to mulige grunner: De dumper deg, eller du føler du bør spille, mens klubben mener det motsatte, skal Guardiola ha sagt for noen dager siden.

Og det siste passer godt for Thiago som i sommer vant U21-EM sammen med sine spanske lagkamerater. Han har slitt med å få spilletid hos de spanske mesterne.

Thiago som scoret hat trick i U21-finalen har over 100 opptredener for Barca.

Pep Guardiola som hadde et friår fra fotballen forrige sesong, trente Thiago i Barcelona for to sesonger siden. Suksesstreneren trakk seg tilbake før forrige sesong, men har nå tatt over den tyske trippelmesteren.

Treningskamp
Mario Götze er allerede klar for Champions League-mesteren. Det er også ventet at Dortmunds superspiss Robert Lewandowski blir å se på Allianz Arena ikledd Bayern-drakt den kommende sesongen.

PS! Bayern skal møte Barcelona til treningskamp 24. juli.