Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thierry Henry håner skadeskutt Manchester United

- Ingen frykter dem lenger.

 SJOKKERT:  Thierry Henry er sjokkert over hvordan bunnlag får lov til å kose seg på Old Trafford. Foto: Matt Dunham / AP / NTB Scanpix
SJOKKERT: Thierry Henry er sjokkert over hvordan bunnlag får lov til å kose seg på Old Trafford. Foto: Matt Dunham / AP / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Lite går David Moyes vei om dagen.  På tross av at Manchester Untited tok gruppeseieren i Champions League denne uka, hagler kritikken mot skotten.

Sist i rekken:

Tidligere Arsenal-spiller og målmaskin Thierry Henry. Franskmannen var hanket inn som ekspert under Sky Sports Champions League-sending i går, og nølte ikke med å lade kanonen. Siktet var stilt inn på Manchester United.

Ikke redde - Når vi spilte mot Manchester United, visste vi at de ville komme ut og gå i strupen på oss. Når jeg ser lag spille på Old Trafford nå, er de ikke i nærheten av å være redde, sier Henry til Sky Sports.

Spissen er sikker i sin sak:

- I gamle dager var det flere lag som ikke fikk ballen over midtbanestreken, nå spiller de samme lagene ballen komfortabelt rundt på Old Trafford, sier Henry.

Må snu
Manchester United ligger på en niendeplass i Premier League, tolv poeng bak serieleder Arsenal. David Moyes tok tidligere i uka på seg all skyld, og lover en forbedring i tiden som kommer.

Eksperter Dagbladet har snakket med, mener desember blir en nøkkelmåned for klubben.

- Det blir veldig viktig. Moyes er ikke truet innenfra, men det er et massivt press utenfra, sier Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen, og får støtte av TV2-ekspert Petter Myhre:

- Kommer du i form i desember, kan du plukke utrolig mange poeng på kort tid. Og ditto hvis du lager ikke presterer, da går du glipp av mange, sa Myhre til Dagbladet for ei uke siden.

Men Thierry Henry tviler på at de røde djevlene blir en klubb å regne med:

- Ingen frykter dem lenger, sier han til Sky Sports.