KRITISK MOT LANDSLAGSSJEFEN: Thierry Henry går åpent ut mot Frankrike-treneren i dag. Foto: AFP/FRANCK FIFE
KRITISK MOT LANDSLAGSSJEFEN: Thierry Henry går åpent ut mot Frankrike-treneren i dag. Foto: AFP/FRANCK FIFEVis mer

Thierry Henry hudfletter Frankrike-treneren

- Vi aner ikke hvor vi skal spille.

Frankrike sliter med å nå VM-sluttspillet i fotball neste år, og Thierry Henry legger ikke fingrene mellom og hudfletter trener Raymond Domenech.

Domenech gikk ut med sterk kritikk av spillerne etter en treningsøkt før VM-kvalifiseringskampen mot Romania lørdag. Da sprakk det for Henry som var verdensmester med Frankrike i 1998. Han sa rett ut at spillerne er svært misfornøyde med den jobben treneren gjør.

- Vi aner ikke hvordan vi skal spille eller hvor vi skal plassere oss på banen. Det er ingen organisering i spillet vårt, og vi vet rett og slett ikke hva vi skal gjøre. Vi spiller helt uten stil, taktikk og identitet, sa Henry til treneren.

Men han stoppet ikke med det.

- De treningsmetodene som blir brukt er dårlige. Spillerne synes det er kjedelig, sa stjerneangriperen videre.

- Nå har jeg spilt fast på det franske landslaget i 12 år, men jeg har aldri vært i en situasjon som vi opplever nå, la han til. Barcelona-spissen understreket at han snakket på vegne av hele laget.

Lørdagens kamp mot Romania endte 1-1, og det betyr at Frankrike ligger fire poeng bak gruppeleder Serbia som laget møter onsdag.

Selv om det skulle bli fransk seier i onsdagens siste VM-kvalifiseringskamp, må franskmennene gjennom omspill for å nå VM-sluttspillet.

(NTB-DPA) 

VM I FARE: Raymond Domenech får et dårligs skussmål fra lagets kaptein. Foto: AFP/FRANCK FIFE
VM I FARE: Raymond Domenech får et dårligs skussmål fra lagets kaptein. Foto: AFP/FRANCK FIFE Vis mer