Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thierry Henry slakter Terje Hauge

- Dommeren gjorde ikke jobben sin.

(Dagbladet.no): Til tross for at Arsenal var det laget som dro størst fordel av Terje Hauges dommeravgjørelser, er det derfra kritikken er sterkest etter kampen.

Aller lengst går londonlagets kaptein, Thierry Henry, som slakter Terje Hauges innsats.


- Jeg vet ikke om dommeren hadde Barcelona-drakt. Jeg forventet at han gjorde jobben sin, men det synes jeg ikke at han gjorde, sier franskmannen til Telegraph.

- Ikke noen bråkmaker
Særlig kritisk er han til at han fikk få frispark, selv om han ifølge eget utsagn «ble sparket hele tida».


- I første omgang taklet Rafael Marquez og Carles Puyol seg rett gjennom meg, og de fikk ikke engang gult, klager Henry.

Dessuten hevder han hardnakket at Samuel Eto\'os utligingsmål må ha vært offside.

- Vanligvis er jeg ikke noen bråkmaker, men jeg har sett situasjonen i reprise på TV, sier stjernen til BBC.

Utvisningen av Jens Lehmann har han derimot ikke noe å si på, selv om mange mener Hauge burde brukt fordelsparagrafen i denne situasjonen.

- GJORDE IKKE JOBBEN: Terje Hauge (i bakgrunnen) får elendige skussmål av Arsenals Thierry Henry (t.h.), som her hjelpes opp av Barcelonas Deco. Foto: Alex Klein/EPA/Scanpix
- GJORDE IKKE JOBBEN: Terje Hauge (i bakgrunnen) får elendige skussmål av Arsenals Thierry Henry (t.h.), som her hjelpes opp av Barcelonas Deco. Foto: Alex Klein/EPA/Scanpix Vis mer

Lite selvkritikk
Men det er uansett nok av andre ting å sette fingeren på, synes Henry.


- Ved en anledning ble jeg sparket av Mark van Bommel foran benken, og så ender jeg opp med å få gult kort, forteller han.

Situasjonen han sikter til oppsto i det 50. minutt. Henry kastet seg inn mot van Bommel med knottene først, men tok ballen. Samtidig fikk han et spark av motstanderen - og deretter gult kort av Terje Hauge.

Sin egen og lagets innsats har han derimot ikke noe å utsette på. Tvert imot er han stolt.

- Vi kan være stolte, vi kan være mer en stolte. Men dessverre var noe av dømmingen forferdelig i dag, avslutter spissen kanonaden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling