Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thierry Henry spiller i «Entourage»-filmen

Debuterer på film.

(Dagbladet): Kort etter at Thierry Henry avsluttet en drømmekarriere på fotballbanen, er det klart at han tar steget til en annen arena fylt av drømmer.

Når «Entourage»-spillefilmen kommer på kino i sommer, er det med den franske stjernen i en av de mindre rollene, skriver Telegraph.


Henry og flere av de involverte har flere ganger de siste månedene postet bilder fra settet på sosiale medier, men det er først nå at det er klart at den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren skal være med i selve filmen.

Ifølge avisa får Thierry Henry sjansen til å spille mot den legendariske karakteren Ari Gold, som han visstnok møter ute på tur med hunden sin i Los Angeles.


- Cameoen din herjer, mann, takk for at du er så proff/en legende, twitret han som spiller Gold, Jeremy Piven, til Henry nylig.

Warner Bros slapp i jula første traileren for den kommende «Entourage»-filmen, som etter planen skal komme i juni.

Notice @adriangrenier photo bombing @rondarousey and Thierry Henry A photo posted by Doug Ellin (@mrdougellin) on May 5, 2014 at 1:04pm PDT

Langversjonen byr på et gjensyn med alle rollefigurene fra den populære HBO-serien, som ble avsluttet i 2011 etter åtte sesonger.

Også flere kjente navn dukker opp, i traileren møter vi blant andre mannen bak serien Mark Wahlberg, samt Billy Bob Thornton og tidligere barnestjerne Haley Joel Osment.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media