Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thierry Henry trener med Arsenal

Men Wenger avviser en retur.

TILBAKE I ENGLAND: Tidligere Arsenal-spiller Thierry Henry trener med Arsenal mens det er fotballpause i USA.Foto:AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
TILBAKE I ENGLAND: Tidligere Arsenal-spiller Thierry Henry trener med Arsenal mens det er fotballpause i USA.Foto:AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix Vis mer

Thierry Henry er tilbake på Arsenals treningsanlegg for å holde seg i form. Og kun derfor, ifølge London-klubbens manager Arsène Wenger.

New York-proffen er i London for å trene mens det er fotballpause i USA. Enkelte Arsenal-fans håper nok at Henry vil spille for klubben igjen, men det er ifølge Wenger ikke et tema.

- For øyeblikket er Thierry invitert til å trene når han kan og ønsker det, sa manageren.

Robert Pires har også vært å se på Arsenals treningsfelt i det siste. Sammen med Henry var han en del av det «uslåelige» Arsenal-laget som herjet i Premier League tidlig på 2000-tallet.

- De trener vanligvis ikke med førstelaget, men når det er tid inviterer vi dem til å spille med oss. De passer godt inn i Arsenals lagånd, la Wenger til.

(NTB)