Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Blinkfestivalen

Thingnes Bø best på skiskytterfellesstarten i Sandnes

Johannes Thingnes Bø hadde tre bomskudd på første skyting, men rullet likevel inn til en klar seier på skiskytterfellesstarten under Blinkfestivalen.

VANT: Johannes Thingnes Bø var sterkest av skiskytterne i Blinkfestivalen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VANT: Johannes Thingnes Bø var sterkest av skiskytterne i Blinkfestivalen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stryningen krysset målstreken på tiden 17.57,8. Han slo Emil Hegle Svendsen med 12,3 sekunder, mens Lars Helge Birkeland ble nummer tre i Sandnes.

Svendsen skjøt feilfritt på standplass, men trønderen klarte likevel ikke å holde Thingnes Bø bak seg. Storebror Tarjei Bø hadde hele tolv bomskudd og endte helt sist med sin 12.-plass.

I skyteduellen tidligere på kvelden var Thingnes Bø best på herresiden, mens Thekla Brun-Lie var best blant kvinnene. I superfinalen var det svært mange bom, men til slutt vant Thingnes Bø så vidt foran Brun-Lie.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Sistnevnte tok seieren på kvinnenes fellesstart på rulleski. 24-åringen holdt seg til kun ett bomskudd og slo den franske stjernen Marie Dorin-Habert med 8,5 sekunder.

Tredjeplassen gikk til Marte Olsbu.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!