Skiskyting:

Thingnes Bø falt - misset trolig pallplassering da Fourcade igjen var suveren

Franskmannen er uslåelig om dagen.

FALT: Johannes Thingnes Bø falt trolig fra en pallplassering. Foto: AFP PHOTO / Michal CIZEK / NTB Scanpix
FALT: Johannes Thingnes Bø falt trolig fra en pallplassering. Foto: AFP PHOTO / Michal CIZEK / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): De norske skiskyttergutta så ut til å ha misset fullstendig allerede på den første skytingen i Nove Mesto i dag.

Heldigvis kjempet de norske seg inn igjen, men da Johannes Thingnes Bø falt på den siste runden, tapte han trolig en pallplassering.

Ikke overraskende vant den franske superskytteren Martin Fourcade, med Simon Schempp og Anton Babikov på andre- og tredjeplassen.

Kjempet seg opp

Lars Helge Birkeland fikk var best av de norske med fullt hus på den første skytingen, men var 13,4 sekunder bak Anton Sjipulin ut fra standplass.

Ole Einar Bjørndalen og Erlend Bjøntegaard bommet hver sin gang, mens Johannes Thingnes Bø bommet to ganger på den første skytingen.

Det så altså tøft ut for de norske gutta. Men Birkeland hentet seg inn, og etter den andre skytingen lå han på tredjeplass etter nok et fullt hus, og gikk ut 3,1 sekund bak ledende Simon Eder fra Østerrike.

Alle norske topp 20

Dessverre holdt det ikke med to bom på tredje skyting, og Norge sank nedover på resultatlista igjen.

Etter fjerde skyting var Johannes Thingnes Bø nummer seks, 31,8 sekunder bak Fourcade. Uheldigvis falt han altså på den siste runden, og gikk trolig glipp av en pallplassering.

Ole Einar Bjørndalen ble beste norske på en sjuendeplass, Thingnes Bø ble nummer ni, Birkeland nummer 15 og Bjøntegaard nummer 20.