I FULL TRENING: Johannes Thingnes Bø måtte avbryte treningsoppholdet i tyske Oberhof med ryggplager. Mandag trente han for fullt og fikk positive tilbakemeldinger.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I FULL TRENING: Johannes Thingnes Bø måtte avbryte treningsoppholdet i tyske Oberhof med ryggplager. Mandag trente han for fullt og fikk positive tilbakemeldinger. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Thingnes Bø i trening igjen etter ryggproblemer

Johannes Thingnes Bø måtte avbryte treningsoppholdet i tyske Oberhof med ryggplager. Mandag trente han for fullt og fikk positive tilbakemeldinger.

Johannes Thingnes Bø måtte avbryte treningsoppholdet i tyske Oberhof med ryggplager. Mandag trente han for fullt og fikk positive tilbakemeldinger.

Det var under treningsleiren i Tyskland at ryggen til Thingnes Bø låste seg, melder TV 2.

Etter uhellet forrige mandag slet han med å stå opp av sengen. Problemene kom særdeles ubeleilig med tanke på avbrekket han fikk på grunn av et norovirus tidligere i høst.

Thingnes Bø fikk derimot oppløftende svar da han var ute og testet kroppen i Holmenkollen mandag.

- Jeg hadde min første skøyteøkt på en uke. Det er egentlig den første økta der jeg har følt meg helt fin, for senest dagen i forveien skurret det litt. Men nå følte jeg meg 100 prosent, og kunne gå opp og ned fra matta på standplass uten problemer. Det lover veldig godt, sier Thingnes Bø til TV 2.

Skiskytterne skal ha sin sesongstart på Sjusjøen siste helgen i november, mens det første helgen i desember er verdenscupåpning i slovenske Pokljuka med tradisjonell blandet stafett 2. desember.