Johannes Thingnes Bø vant

Thingnes Bø med superløp: Knuste konkurrentene

Johannes Thingnes Bø skjøt feilfritt og vant torsdagens skiskyttersprint i Nove Mesto klart. I verdenscupen har han vunnet alle sprintrenn så langt i vinter.

KNUSENDE SEIER: Johannes Thingnes Bø skjøt feilfritt og vant torsdagens skiskyttersprint i Nove Mesto klart. I verdenscupen har han vunnet alle sprintrenn så langt i vinter. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stryningen gikk kjapt i sporet og skjøt perfekt på standplass. Det ble en uslåelig kombinasjon og tok Thingnes Bø til nok en seier. 25-åringen har vunnet fire av seks verdenscuprenn, der tre av dem har kommet i sprint.

På ståendeskytingen hadde han marginene på sin side. Da hadde han et høyt kanttreff som gikk inn.

Samtidig som Thingnes Bø var feilfri under sin siste skyting, gikk Martin Fourcade på ett bomskudd da han var inne til standplass første gang. På stående kollapset Frankrikes superstjerne helt med tre nye bom.

Revansj

Fourcade har slitt litt med langrennsformen i vinter, men torsdag greide han å bøte litt på skyteformen ved å gå raskt i sporet. Han var likevel voksne 2.12,9 minutter bak sin norske erkerival.

Seieren er Thingnes Bøs 25. i verdenscupen. Den ga ham en herlig revansj etter marerittet med seks bom under sist helgs jaktstart i Hochfilzen.

Tarjei Bø pådro seg én bom på første skyting, men gjorde en perfekt serie da han var inne for å skyte stående. Da luktet det et norsk brødrepar på pallen, men den muligheten forsvant idet eldstemann Bø fikk det småtungt under sisterunden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer