Thingnes Bø om Fourcade-duellen: - Det skal være litt knuffing

Johannes Thingnes Bø ble presset ut mot reklameskiltene, men kom seg forbi rival Martin Fourcade og sikret seieren under fellesstarten i Blinkfestivalen.

VANT IGJEN: Johannes Thingnes Bø jubler etter å ha vunnet i fellesstart skiskyting menn.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
VANT IGJEN: Johannes Thingnes Bø jubler etter å ha vunnet i fellesstart skiskyting menn. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SANDNES (Dagbladet): Det ble en god, gammel duell om seieren mellom de to beste skiskytterne i verden de siste årene på fellesstarten i Sandnes.

Jubelen var stor hos publikum da Johannes Thingnes Bø kjempet seg forbi Martin Fourcade og spurtet inn til seier foran franskmannen og hans landsmann Emelien Jaquelin.

Det var ikke uten litt kontroverser, Fourcade hadde nemlig presset Thingnes Bø helt inn mot reklameskiltene når nordmannen forsøkte å passere i det ledige sporet til høyre.

- Det var litt artig å se dem få en fight her, og ekstra morsomt å se at Johannes klarte å knekke ham på slutten der, sier trener Egil Kristiansen.

- Det er i sjiktet av en disk på vinterstid?

- Det er vel litt vanlig «Martin-gåing», så det må vi regne med. I verdenscupen er det nok i nærheten av en disk, vi vil helst ikke ha slik når det er noe som virkelig gjelder, sier treneren.

Johannes Thingnes Bø, mener imidlertid at det ikke var så dramatisk som det kunne se ut som på tv-bildene.

- Disk for hva da? Det skal være litt knuffing og jeg tror han ville sluppet meg fram uansett. Han ville nok bare vise seg litt, og det var bra for tv, gliser Thingnes Bø selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer