Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Thioune og Mame Diouf vraket fra troppen

- Det har skjedd noe, bekrefter Thioune.

VAR PÅ LANDSLAGSOPPDRAG I KINA: Nå er både Makthar Thioune og Mame Biram Diouf satt ut av Molde-troppen til morgendagens kamp mot Strømsgodset, ifølge NRK. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
VAR PÅ LANDSLAGSOPPDRAG I KINA: Nå er både Makthar Thioune og Mame Biram Diouf satt ut av Molde-troppen til morgendagens kamp mot Strømsgodset, ifølge NRK. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

||| Ifølge NRK gjør Molde-trener Kjell Jonevret dramatiske endringer på laget som skal møte Strømsgodset i morgen.

Etter det statskananel erfarer kommer Makthar Thioune, som har vært Tippeligaens beste spiller i år, til å bli vraket fra troppen. Det samme gjelder Manchester United-klare Mame Biram Diouf.

Jonevret vil verken bekrefte eller avkrefte NRKs opplysninger, men Thioune røper at det har «skjedd noe»

- Ja, det har skjedd noe, men jeg vil ikke snakke om det nå, sier han.

De to var begge på landslagsoppdrag for Senegal denne uka, borte mot Kina. Fra før er Pape Pate Diouf, José Mota og Vegard Forren uaktuelle tiil kampen mot Strømsgodset på grunn av gule kort.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling