MOLDE  20100405. Moldes El-Hadsi Makhtar Thioune bæres i garderoben med skade under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Brann på Aker Stadion i Molde mandag kveld.
Molde vant 3-2.
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
MOLDE 20100405. Moldes El-Hadsi Makhtar Thioune bæres i garderoben med skade under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Brann på Aker Stadion i Molde mandag kveld. Molde vant 3-2. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer

Thioune ute i tre måneder

Neppe spilleklar før i juli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): En av fjorårets største spillere i Tippeligaen, Makhtar Thioune, pådro seg en smell i kampen mot Brann som gjør at han må se lagkameratene fra tribunen de neste månedene.

Det medisinske støtteapparatet i Molde mener det vil ta minst åtte uker før midtbanespilleren er tilbake.

- Vi antar at han er ute i to måneder i første omgang. Da kommer vi inn i fotballferien, slik at han neppe spiller igjen før den første høstkampen, sier manuellterapeut Leif Arne Lystad til Romsdals Budstikke.

«Høstkampen» er borteoppgjøret mot Stabæk 4. juli, Moldes første kamp etter den tidlige sommerferien - altså nesten tre måneder til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer