Thodesen blir FK Tønsberg-trener

Tønsberg (NTB): Tor Thodesen er ansatt som ny trener for 2.-divisjonsklubben FK Tønsberg.

Tor Thodesen er ansatt som ny trener for 2.-divisjonsklubben FK Tønsberg.

Thodesen har skrevet under en treårskontrakt med klubben. Den kjente treneren gleder seg til å ta fatt på oppgavene i sin nye klubb.

- Den sportslige utfordringen er den typen trenerjobb jeg hadde mest lyst på nå av alle de jobben jeg er forespeilet denne høsten. I tillegg så passer det meg veldig godt med en jobb som gjør det mulig å bli boende på Nøtterøy, sier Thodesen.

Partene har vært i forhandlinger siden det ble klart at Per Egil Swift sluttet. Thodesen og klubben ble enig onsdag, og kontrakten ble signert torsdag.

- Vi er selvfølgelig kjempefornøyd med at en trener av Tor Thodesens kaliber har sagt ja til å bli trener for FK Tønsberg. Og vi er kjempefornøyde med å komme til enighet med vårt førstevalg. I tillegg er det veldig hyggelig å ansette en lokal skikkelse, sier klubbens daglige leder Erik Horn til fktonsberg.no.

FK Tønsberg endte på tredjeplass i 2. divisjon avdeling 4 denne sesongen, men bare ett poeng fra opprykk.

Thodesen starter offisielt i jobben 1. januar, men kommer til å involvere seg i klubben allerede fra neste uke.

Han måtte gå fra trenerjobben i Sandefjord i sommer. I 2006 ble han kåret til årets trener i eliteserien etter å ha ledet Sandefjord til cupfinale og fornyet kontrakt i eliteserien.

SIGNERT: Her signerer Tor Thodesen kontrakten som gjør ham til 2. divisjonstrener i FK Tønsberg. Foto: SCANPIX/ FK TØNSBERG
SIGNERT: Her signerer Tor Thodesen kontrakten som gjør ham til 2. divisjonstrener i FK Tønsberg. Foto: SCANPIX/ FK TØNSBERG Vis mer


(NTB)

Thodesen blir FK Tønsberg-trener