Thodesen dropper Viking

Vil bli i Sandefjord.

(Dagbladet.no): Den siste uka har Tor Thodesen møtt Viking-sjefene Egil Østenstad og Erik Forgaard på Gardermoen. Møtet ble betegnet som positivt fra Østenstads side, mens Thodesen så på interessen fra Stavanger som en anerkjennelse.

I dag kom Thodesen imidlertid med en gladmelding til alle med hjertet i Sandefjord: Han reiser ingen steder.

- Jeg trives i klubben og sammen med dem jeg jobber med. I tillegg ønsker jeg å være med på å bygge dette laget og denne klubben videre, sier Thodesen til Sandefjords Blad.

- Kunne tjent bedre i Viking

Thodesen har forlenget avtalen med Sandefjord med to år, som binder ham til klubben ut 2009-sesongen.

SF-treneren var i år en av tre kandidater til NISO-prisen som årets trener, men tapte for Knut Tørum. Et stort plaster på såret var det likevel at trenerkollegene mente han hadde gjort den beste trenerprestasjonen i 2006.

Mot alle odds førte Thodesen klubben til 9. plass og fornyet kontrakt i Tippeligaen, og også til cupfinalen, hvor det ble 0-3-tap for Fredrikstad.

Slikt kvalifiserer selvsagt til lønnsopprykk - men Thodesen vil ikke avsløre hva den nye avtalen innebærer økonomisk.

Etter Sandefjords meget gode sesong, har Tor Thodesen vært et hett navn på trenermarkedet. I dag valgte likevel SF-treneren å sette en stanser for alle spekulasjoner og forlenget sin avtale med klubben med to år. Foto: Arnt E. Folvik
Etter Sandefjords meget gode sesong, har Tor Thodesen vært et hett navn på trenermarkedet. I dag valgte likevel SF-treneren å sette en stanser for alle spekulasjoner og forlenget sin avtale med klubben med to år. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

- Penger er definitivt ikke alt. Jeg kunne sikkert tjent bedre i for eksempel Viking, men jeg er godt fornøyd med det tilbudet jeg har fått i SF, sier Thodesen.

Thodesen dropper Viking