- Thodesen ferdig i Sandefjord

Gikk på pinlig 0-5-tap på søndag.

(Dagbladet.no): Sandefjord-trener Tor Thodesen (42) ledet lagets trening i formiddag, men ifølge NRK er han ferdig i klubben etter klubbledelsens møte seinere i ettermiddag.

SF, som spilte i Tippeligaen forrige sesong, gikk søndag på et ydmykende 0-5-tap borte mot Notodden og ligger nest sist på Adecco-tabellen med fattige tre poeng.

Thodesen selv vil verken bekrefte eller avkrefte at han er ferdig i vestfoldklubben.

- Dette kan jeg ikke kommentere i det hele tatt, sier Thodesen til Dagbladet.no.

- Fordi du ikke vil eller ikke kan?

- Nei, det skjønner du sikkert, svarer Thodesen.

Han vil heller ikke svare på om han skal i møte med klubbledelsen med tanke på en avklaring om framtida i ettermiddag.

- Jeg kan ikke svare på det heller, jeg kan ikke svare på noen ting.

PÅ VEI UT: Selv vil ikke Tor Thodesen kommentere rapportene om at han er ferdig som Sandefjord-trener. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
PÅ VEI UT: Selv vil ikke Tor Thodesen kommentere rapportene om at han er ferdig som Sandefjord-trener. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

- Når kan du svare?

- Det får du sikkert vite når det er aktuelt, da svarer jeg gjerne, sier Thodesen kryptisk.

Sportslig leder i Sandefjord, Arne Dokken, er ikke særlig mindre kryptisk.

- Tor ledet formiddagstreningen og skal trene dem igjen i ettermiddag. Vi har ikke inngått noen avtale om at han fratrer, sier Dokken til NTB.

- Han vil lede laget mot Alta om ikke noe skjer før den tid, legger han til.

Thodesen ble kåret til årets trener i Tippeligaen så seint som for to sesonger siden, men har opplevd en del støy siden nedrykket til førstedivisjon.

Først kom han i krangel med en kommentator i Sandefjords Blad, og i november kom det fram at 15 av 19 SF-spillere ønsket å fjerne treneren.

Sandefjord-styret valgte den gang å gi treneren sin fulle støtte, på tross av støyen og spillernes evaluering. Så gjenstår det å se hva som skjer før neste kamp, den 16. mai. 

- Thodesen ferdig i Sandefjord

- Tor har stått oppreist, som han også gjorde i fjor høst, og han har kommunisert godt med spillerklubben. Onsdagens styremøte har vært berammet i lang tid, men over tid kan vi ikke akseptere å tape 0-5 mot lag som Notodden, sier Dokken i dag.