Thodesen i Viking-samtaler

- Positivt møte.

(Dagbladet.no): Mandag varslet Viking at de ville seg rundt etter andre trenerkandidater da Tom Nordlie ikke klarte å svare innen fristen utløp. De brukte ikke lang tid på å sette opp et møte med Sandefjords suksesstrener Tor Thodesen.

I går reiste administrativ leder Egil Østenstad og direktør Erik Forgaard til Vestfold for å snakke med mannen som tok Sandefjord til cupfinalen og reddet dem fra nedrykk mot alle odds.

- Jeg kan bekrefte at vi har hatt samtaler med Thodesen. Det var et positivt møte, sier Østenstad til Rogalands Avis.

Thodesen selv virker slett ikke uinteressert i jobben.

- Jeg ser på det som en anerkjennelse at Viking har tatt kontakt for å snakke med meg, sier han.

Dyr mann

Etter det avisa erfarer står valget mellom Thodesen og Nils Johan Semb. Om siddisene skulle gå for førstnevnte, blir han ingen billig mann. Thodesen har kontrakt ut neste sesong, og Sandefjord kommer til å kreve en solid kompensasjon for å la ham gå før den tid.

- Vi vil gjerne bygge framtida rundt Thodesen. Skulle det bli aktuelt at Viking ønsker Thodesen, så kommer det til å bli et økonomisk spørsmål. Vi kommer til å forlange relativt mye, sier daglig leder Øystein Ulnæs, uten å konkretisere nærmere.

SETTER PRIS PÅ THODESEN: Sandefjord vil ikke slippe Tor Thodesen billig til Viking, dersom siddisene bestemmer seg for at Thodesen er mannen de vil satse på. I går hadde partene sitt første møte. Foto: SCANPIX
SETTER PRIS PÅ THODESEN: Sandefjord vil ikke slippe Tor Thodesen billig til Viking, dersom siddisene bestemmer seg for at Thodesen er mannen de vil satse på. I går hadde partene sitt første møte. Foto: SCANPIX Vis mer