Thodesen spør investorene for tredje gang

Vil ha måljeger.

(Dagbladet.no): Sandefjord gikk til fotballpause som Tippeligaens bunnlag. Det har fått trener Tor Thodesen til å investere i nye spillere. Først kom Raoul Kouakou fra Malmö, før tyskeren Thomas Sobotzic ble klar for klubben i går.

Nå ønsker den tidligere Brann-assistenten seg en måljeger, og har bedt investorene i Smartball om hjelp.

- Det er en spiller med dokumenterte egenskaper, og dette er tredje gangen jeg ber Smartball om å forsøke seg på nettopp denne spilleren, sier Thodesen til Sandefjords Blad.

Prisen har satt en stopper for en overgang tidligere, men nå skal situasjonen være en annen.

- Nå har tida løpt og spilleren har ikke så lang tid igjen. Jeg håper investorene strekker seg så langt det trengs for å skaffe denne spilleren, sier Thodesen, som ikke vil røpe hva slags spiss det er snakk om.

– Hvis jeg sier hvilken spiller det er eller hvor han kommer fra minsker sjansene våre for at vi får fatt i vedkommende, sier SF-treneren.

Ifølge Sandefjords Blad er det snakk om en av Skeid-spissene Abdurahim Laajaab (22) eller Mohammed Abdellaoue (21).

ØNSKER SEG SPISS: Tor Thodesen ønsker seg en måljeger til Sandefjord, og har bedt investorene om hjelp. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
ØNSKER SEG SPISS: Tor Thodesen ønsker seg en måljeger til Sandefjord, og har bedt investorene om hjelp. Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer
Thodesen spør investorene for tredje gang