Thomas Hansvoll knocket i første runde

Fikk juling av Hernandez.

Dermed tapte nordmannen sin fjerde kamp i karrieren. Hansvoll ble slått ut etter 2.23 minutter av første runde etter en maktdemonstrasjon av cubaneren.

Den norske bokseren kom bakpå fra start og virket ikke til stede. Cubanerens første slag traff Hansvoll på haka og rystet nordmannen kraftig.

Thomas Hansvoll kom ikke riktig til seg selv før i garderoben.

– Thomas selv karakteriserer dette som et arbeidsuhell. Han er lei seg for ikke å ha fått vist seg fram mer og på en bedre måte. Hva som skjer videre med karrieren til Thomas nå, er helt åpent, sa Hansvolls rådgiver Pål Nygård til NTB.

– Det blir vanskelig å komme seg etter en slik smell, men Thomas antydet etter kampen at han ikke ønsker å gi seg på denne måten.

Hernandez står nå bokført med elleve strake seirer.

– Den merittlisten Hernandez hadde å vise til, og det faktum at han i tillegg er cubaner, forteller at Thomas møtte en motstander som åpenbart ikke passet ham, mente Nygård.

Hansvoll har 31 kamper. 25 er vunnet, fire er tapt og to er endt uavgjort. Han proffdebuterte mot briten Greg Scott Briggs i Randershallen 11. november 1994 og vant på poeng.

BLE KNOCKET: Thomas Hansvoll ble knocket etter 2 minutter og 23 sekunder i kampen mot Hernandez. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
BLE KNOCKET: Thomas Hansvoll ble knocket etter 2 minutter og 23 sekunder i kampen mot Hernandez. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

23. mai 2002 møtte Hansvoll franskmannen Bruno Girard i VM-kamp i lett tungvekt og tapte knepent på poeng.  Et snaut år tidligere slo han Ole Klemetsen på knockout i Danmark. Det markerte slutten på Klemetsens karriere.

NTB