Thomas Hansvoll synger ut om Klemetsen

Med en stygg, liten nidvise om motstanderen starter Team Hansvoll den psykologiske krigføringen foran returmøtet med Ole Klemetsen neste lørdag.

- Vi utfordrer Ole til å skrive en tilbake, slik at det ikke bare blir sutring og grining, sier Thomas Hansvoll til Dagbladet.

Det er folk i Hansvolls støtteapparat som har trommet sammen sangen de håper skal bringe Ole Klemetsen ut av fatning foran helgas kamp i København. Nidvisa går selvfølgelig på melodien til pappa John Klemetsens 60-talls hit «Ola var fra Sandefjord». Urframføring er ventet under pressekonferansen på Oslo Plaza i morgen, men Dagbladet serverer deg refrenget her og nå.

- Team Klemetsen har sikkert ingen store problemer med å svelge dette. Det er vanlig i proffboksing å være store i kjeften mot hverandre når det drar seg til mot kamp, sier Thomas Hansvoll.

Melodi: «Ola var fra Sandefjord»

«Ole var fra Stavanger,
faren såkalt sanger.

Kunne Ole bokse nei,
men han klarte seg,
for en ting kunne han si:

I love my daddy,
he's stealing all my money,
but I don't care.»

Under sitt første møte med Ole Klemetsen i Odense 9. februar, sto Oslo-bokseren for en av tidenes norske bokseskandaler. Hansvoll ble disket etter overtenning med påfølgende skalling og farlig bruk av skuldrene inne ved tauene. Men slåsskjempen sender følgende advarsel til Stavanger-laget:

- Jeg blir ikke overtent en gang til. Og jeg hadde Ole Klemetsen rimelig i kne sist.

- Hva er det du frykter mest med Ole Klemetsen?

- Jeg frykter ingen ting. Han er en ordinær bokser.

- Jeg har ingen tro på at de ikke var godt nok forberedt sist. Det er en tåpelig unnskyldning. De har sikkert forberedt seg bra denne gangen også. Men jeg er i bedre form enn sist, og på mitt beste er jeg en bedre bokser enn Ole Klemetsen, sier Thomas Hansvoll.

Så gjenstår det bare å se om den musikalske familien Klemetsen tør å svare med en nidvise om Team Hansvoll. Sist Ole og John skrev nidvise om motstanderen, var foran VM-møtet med Reggie Johnson i 1998. Det endte i masseslagsmål.

<B>LAGET NIDVISE:</B> Thomas Hansvoll.