PRØVER LYKKEN LENGER NORD: Thomas Holm, her i duell med Jon Midttin Lie, leies ut fra Molde til Tromsø for resten av sesongen.
Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
PRØVER LYKKEN LENGER NORD: Thomas Holm, her i duell med Jon Midttin Lie, leies ut fra Molde til Tromsø for resten av sesongen. Foto: Daniel Sannum Lauten/DagbladetVis mer

Thomas Holm til Tromsø

Leies ut for resten av sesongen.

Det bekreftet TIL på sine hjemmesider fredag. 30-åringen, som ble kjøpt fra Vålerenga før 2008-sesongen, er klar for spill når overgangsvinduet åpner mandag.

- Vi er stolte over å kunne presentere Thomas Holm som ny spiller. Thomas er en markant spiller i Norge med lang og god erfaring, og vi er glad for å kunne styrke laget med ham i høst. Vi vil også takke Molde for et flott samarbeid, sier sportsdirektør Morten Kræmer til Tromsøs nettsted.

Spilleren selv gleder seg over muligheten til å kunne få mer spilletid. I Molde har han kun startet tre kamper denne sesongen.

- Jeg er glad for å få muligheten til å spille for Tromsø IL i høst. Tromsø har i flere sesonger vært ett av de beste lagene i serien, og jeg lover å bidra til at vi skal få en spennende høstsesong i Tromsø, sier Holm.

Tromsø har ikke opsjon på kjøp når leiekontrakten går ut ved nyttår.

(NTB)