Thomas Myhre mister RBK-kampen

Ute i to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Thomas Myhre ble byttet inn i pausen i Vikings treningskamp mot FK Haugesund i går. Allerede etter første spark på ballen pådro den tidligere Everton-keeperen seg en lårskade, og signaliserte bytte.

Det kan ha skånet 34-åringen for flere kampers skadeavbrekk.

-Jeg må bare ta av meg hatten for Thomas, som har guts til å tørre å gå av så tidlig, etter alt fokuset han har hatt på seg. Det viser at han er en idrettsutøver som er vanvittig sterk, både fysisk og mentalt, sier medisinsk koordinator i Viking, Knut Andersen til Dagbladet.no.

Ifølge Andersen må Thomas Myhre regne med opp mot to uker på sidelinja. Han mister søndagens kamp mot RBK, men kan rekke hjemmekampen mot Start uka etter.

- Det at han gikk av såpass tidlig forhindret en mye større og vanskeligere skade, dermed ble testresultatene i dag mye bedre enn vi trodde, sier Andersen.

GIKK AV: Thomas Myhre gikk av banen før lårskaden forverret seg. Det forhindret trolig et lengre skadeavbrekk. Foto: Erling Hægeland
GIKK AV: Thomas Myhre gikk av banen før lårskaden forverret seg. Det forhindret trolig et lengre skadeavbrekk. Foto: Erling Hægeland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer