Thomas Myhre spiller ikke

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Landslagslege Lars Engebretsen har bestemt at Thomas Myhre ikke er frisk nok til å spille landskampen mot Bosnia i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det vil nå bli Frode Olsen eller Erik Holtan som skal vokte Norges mål i EM-kvalifiseringskampen i morgen kveld.

- Thomas er bare 90-95-prosent frisk. Vi har to andre keepere som er helt friske, sier landslagslegen til Dagbladet.no.

Thomas Myhre gjennomførte en hel trening i dag sammen med keepertrener Erik Thorstvedt. Etter oppvarmingen stoppet han baller på streken og klarerte framspill.

Det eneste han ikke gjorde var å ta utspark. Myhre pådro seg strekkskaden nettopp under et utspark i kampen mot Romania lørdag.

- Thomas ville spille, men jeg ser på bevegelsesmønsteret hans at han ikke er bra nok ennå. Klart han var skuffa, sier Engebretsen.

Myhre sjøl løp rett i garderoben etter treninga i dag, uten å si et eneste ord. I morgen reiser han hjem til Sunderland i England, og ifølge landslagslegen kan han være aktuell for ligakampen mot West Ham i helga.

- Det er ingen umulighet at han er klar om noen dager, sier han.

Det er godt nytt for landslagskeeperen som da kan imponere sin nye sjef Howard Wilkinson, som allerede har danske Thomas Sørensen ute med skade.

(Dagbladet.no) Dagbladet

<B>SKADD: Thomas Myhre trente i dag, men konklusjonen ble negativ: 28-åringen reiser hjem til England.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer