Thomas Rogne sliter med reisemage

Måtte stå over U21-treningen i Israel søndag.

 STO OVER:  Thomas Rogne måtte stå over U21-treningen i dag, fordi han sliter med reisemage. Men Skullerud tror ikke onsdagens kamp er i fare. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
STO OVER: Thomas Rogne måtte stå over U21-treningen i dag, fordi han sliter med reisemage. Men Skullerud tror ikke onsdagens kamp er i fare. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Thomas Rogne sto over søndagens U21-landslagstrening i Tel Aviv. Reisesyke hemmer stopperen.

Den tidligere Stabæk-stopperen har hatt en stri start på EM-oppholdet i Israel.

- Han hadde en fæl dag i går (lørdag). Fæl reise med dårlig mage, og derfor tok vi ingen sjanser med ham, sa Tor Ole Skullerud til NTB etter søndagens trening på Ramat Gan stadion.

Uten Rogne dannet kaptein Stefan Strandberg stopperpar med Odds Fredrik Semb Berge. Rogne, som ikke har forlenget kontrakten med skotske Celtic, bør rekke onsdagens åpningskamp mot Israel.

- Han er mye bedre nå. Det ser ut til at det ordner seg. Jeg er ikke bekymret. Kampen er først onsdag, og da er Rogne klar, sa Skullerud.

Rogne står med 15 U21-landskamper.

På grunn av varmen i Tel Aviv tar de EM-klare nordmennene det noe roligere på trening enn planlagt. Søndagens formiddagsøkt ble det aldri noe av. Heller ikke mandag formiddag blir det trening på Ramat Gan. Først mandag kveld blir det en skikkelig økt.

- Vi trener korte sekvenser med mye drikke. Det blir kortere økter enn om temperaturen hadde vært annerledes. Jeg er kjempefornøyd med responsen vi får når vi slipper spillerne løs. Det gnistrer av dem. Vi hadde god kvalitet på det vi skulle. Dette blir helt overkommelig, selv om det blir varmt.

(NTB)