Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thomas Rogne vil vekk fra Wigan

- Håper på å fortsette i utlandet.

Wigan's Thomas Rogne, center left celebrates the opening goal with his teammates during their group D Europa League soccer match with Maribor, in Maribor, Slovenia, Thursday, Dec. 12, 2013. (AP Photo/Darko Bandic)
Wigan's Thomas Rogne, center left celebrates the opening goal with his teammates during their group D Europa League soccer match with Maribor, in Maribor, Slovenia, Thursday, Dec. 12, 2013. (AP Photo/Darko Bandic) Vis mer

Thomas Rogne sier til Nettavisen at han fortsatt har store ambisjoner, men først og fremst ønsker han å finne seg en ny klubb så fort som mulig.

24-åringen gikk fra Celtic til Wigan i 2013, men har ikke vært noen suksess i den engelske klubben. Derfor håper han at Wigan-perioden hans kan slutte i løpet av «januar-vinduet» i år.

- Jeg håper å fortsette i utlandet, for jeg har fortsatt store ambisjoner. Jeg føler meg også god nok til å spille i mange store ligaer, sier midtstopperen med to landskamper for Norge.

- Det hele er utenfor min kontroll. Det er ikke så mye jeg får gjort annet enn å trene bra og spille godt for reservelaget. Man får bare gjøre det beste ut av det, og så skjer det som skjer, fortsetter han.

Rogne har opplevd litt av et mareritt i Wigan. Han har bare spilt en kamp fra start denne sesongen, og det var en kamp i ligacupen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media