Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thompson trygg på avansement

Phil Thompson er overbevist om at Liverpool tar det poenget de trenger hjemme mot Dortmund neste uke for at John Arne Riise og co. skal gå videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thompson var full av lovord til spillerne etter 1-1-kampen mot Boavista i Portugal i går kveld.

- Uavgjort her var like bra og imponerende som noen av de fine bortekampene vi leverte da vi vant UEFA-cupen i fjor: Seieren i Roma, og uavgjort mot Barcelona og Porto, sa Thompson.

Da Sami Hyypiä ble skadd i starten av kampen, sto andre fram og tok ansvaret. Stephane Henchoz og innbytter Stephen Wright blir trukket fram som absolutt fremragende av Gerard Houlliers managervikar.

- Houllier vil være stolt

- Jeg vet ikke om Houllier så på kampen der hjemme, men om han gjorde det, håper jeg ikke Boavistas scoring gikk ut over framgangen hans. Men jeg er sikker på at han vil være stolt over lagets prestasjon, sa Thompson etter kampen.

På bakgrunn av det spillerne leverte i går, føler Thompson seg sikker på at de klarer det resultatet som trengs - minst uavgjort - når Borussia Dortmund kommer til Liverpool neste uke.

Lover fullt Anfield

- Jeg ser fram til det som vil bli en fantastisk kveld på Anfield. Vi har ikke hatt så stort publikum i europacupen så langt i sesongen, men her blir det fullsatt. Dortmund kan vente seg en stor velkomst fra The Kop, sier Thompson ifølge Liverpools hjemmeside.

Jamie Carragher lover Dortmund at Liverpool ikke vil spille for uavgjort, selv om det rekker til avansement.

- Vi vil vinne kampen. Vi vil ikke være dumme og angripe hodeløst, men som hjemmelag må vi styre kampen mot Dortmund, sier forsvareren som overtok Hyypiäs plass i midtforsvaret i går kveld.

(Dagbladet.no)

<B>TRENGER POENG: John Arne Riise klarte 1-1 i Portugal i går. I neste uke må det bli poeng hjemme mot Dortmund. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart