<strong>OPPTIL TO ÅR IGJEN Å LEVE:</strong> Thor Hansen har fått påvist uhelbredelig kreft. Legene mener at den profesjonelle pokerspilleren bare har to år igjen å leve. Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
OPPTIL TO ÅR IGJEN Å LEVE: Thor Hansen har fått påvist uhelbredelig kreft. Legene mener at den profesjonelle pokerspilleren bare har to år igjen å leve. Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET. Vis mer

Thor Hansen rammet av uhelbredelig kreft

Ønsket selv å informere det norske pokersamfunnet om den tøffe diagnosen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var Thor Hansen selv som ville at pokersamfunnet i Norge skulle få vite at han hadde fått kreft. Den tøffe beskjeden kom via Frode Fagerli, som blant annet skrev følgende på pokernettstedet Donkr:

- De som kjenner Thor godt har sett at han har vært dårlig det siste året. Han var hos lege både i Norge og i USA, og fikk høre han hadde en virusinfeksjon. Det viser seg nå at dette var feil. Det har vært kreft hele tiden, og Thor har fått beskjed om at den er uhelbredelig. Thor er nyoperert og ligger på sykehus. Utsiktene fra legen er at han kunne ha opptil to år igjen å leve.

Frode «Fropsy» Fagerli er av mange kjent som Mr. Poker i Norge, og han skal ha hatt jevnlig kontakt med Thor Hansen den seneste tiden. Etter innlegget på pokernettstedet har det strømmet inn med støtteerklæringer til mannen som har blitt omtalt som gudfaren i pokermiljøet.

- Utrolig triste nyheter å få Thor, et sjokk! Håper virkelig du kan gjøre legenes dom til skamme, og komme deg gjennom dette! skriver en av brukerne.

- Typisk Thor å tenke på oss i en sånn stund, ja. Dette er ufattelig trist. Thor har velsignet mange av oss med sitt vennskap, sin omtanke og sitt gode humør, skriver en annen.

Et ikon
Thor Hansen har vært et ikon, og er den mest kjente profesjonelle pokerspilleren som kommer fra Norge. Han tilbrakte store deler av tiden i Las Vegas, hvor han blant annet spilte for forretningsmagnaten Larry Flynts penger. De siste årene har Hansen deltatt i Norgesmesterskapet ved flere anledninger.

- Jeg vet Thor har satt kjempestor pris på å bli kjent med det norske pokermiljøet og gledet seg over å se hvordan det har vokst år for år. De siste årene har han også fått deltatt i NM og blitt kjent med enda flere i miljøet. Jeg er utrolig trist nå, og det vet jeg at mange av dere også vil bli. Jeg er vel ikke den eneste som har sett på Thor som en slags poker-pappa. Han har tatt imot mange av oss med åpne armer og et stort smil hver gang vi har besøkt Las Vegas, skriver Frode Fagerli i innlegget.

Thor Hansen har blant annet to VM-titler og én EM-tittel på merittlisten. En autorisert biografi om Thor Hansen med tittelen Usensurert ble utgitt i 2010.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer