Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thor Hushovd blir team-eier

Skal sponse syklister på Sørlandet.

PÅ HJEMLIGE TRAKTER: Grimstad-syklisten Thor Hushovd vant i sommer showrittet TS Grand Prix Arendal. Nå skal han sponse lokale talenter. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
PÅ HJEMLIGE TRAKTER: Grimstad-syklisten Thor Hushovd vant i sommer showrittet TS Grand Prix Arendal. Nå skal han sponse lokale talenter. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Styreformann i Grimstad sykkelklubb, Vidar Røinås forteller at nyheten vil bli avslørt på en pressekonferanse i Grimstad i morgen, skriver fvn.no.

- Vi skal starte et nytt kontinentallag. Thor Hushovd vil være en av eierne av laget. Noe mer enn det ønsker jeg ikke å kommentere før pressekonferansen i morgen, sier Røinås til fvn.no.

Hushovds personlige trener Atle Kvålsvoll sendte tidligere i dag ut en pressemelding om at Grimstad-syklisten er opptatt av å hjelpe den lokale ungdommen:

«Thor Hushovd er opptatt av å bidra til at flere sørlendinger kan i følge i hans «hjulspor» og har vært en god støtte for moderklubben Grimstad SK i flere år. Sammen med solide samarbeidspartnere tas Thor`s engasjement for sykkelsporten på Sørlandet nå et nytt steg. »

Proffsyklisten vil selv stille på pressekonferansen i morgen klokka ett, sammen med samarbeidspartnere og ryttere, skriver Kvålsvoll.

Hushovd har vunnet den grønne sprinttrøya i Tour de France to ganger og har i tillegg tatt sju etappeseire i rittet. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling