Thor Hushovd brukte 140 000 kroner på to hårtransplantasjoner

- Jeg har jo råd til det.

ETTER: Thor Hushovd stusser over at ikke flere har kommentert at han har fått en litt mer hårete manke de siste par-tre årene. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
ETTER: Thor Hushovd stusser over at ikke flere har kommentert at han har fått en litt mer hårete manke de siste par-tre årene. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen kommer Thor Hushovds biografi i bokhandelen, men allerede i dag har pressen fått lese den etterlengtede boka.

Kanskje det mest oppsiktsvekkende som kommer fram i biografien, som er skrevet av Jostein Ravnåsen, er at Hushovd visste om Lance Armstrongs dopingmisbruk allerede et og et halvt år før amerikaneren kastet kortene hos Oprah Winfrey.

I serien «ikke like oppsiktsvekkende historier» finner vi imidlertid en annen hårete avsløring: Hushovd røper nemlig i boka at han har gjennomgått to hårtransplantasjoner, som tilsammen har kostet cirka 140 000 kroner.

- Begynner å bli tynn i luggen I boka står det: «Allerede før jeg var fylt 30, fikk jeg jeg kommentarer: «Jøss, du begynner å bli tynn i luggen, Thor...» Jeg tålte det, det var jo sant, men likevel burde folk skjønne at det er dumt å si. Ingen blir glad for en slik kommentar».

Hushovd, som la opp i høst, skriver videre at han snakket med en kamerat i Monaco som hadde gjennomført en hårtransplantasjon, noe som overbeviste Thor og kona Susanne, som er frisør, om at det var riktig å gå i Wayne Rooneys fotspor.

Den engelske landslagsspissen har også vært gjennom to hårtransplantasjoner, i 2011 og 2013, noe som har skapt mye oppmerksomhet på balløya.

FØR: Hushovd gjennomgikk den første hårtransplantasjonen et par måneder etter dette. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FØR: Hushovd gjennomgikk den første hårtransplantasjonen et par måneder etter dette. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Thor forklarer: «Med en spiss nål ble det laget hull i hodebunnen, og med møysommelig presisjon ble hårsekkene satt på plass, én etter én. Selv med lokalbedøvelse var det ganske ubehagelig, jeg hørte et knepp hver gang nåla ble stukket gjennom hodebunnen. Fra hver hårsekk skulle det vokse ut tre nye hårstrå. Det er noe av det kjedeligste jeg har vært med på».

- Har råd til det Etter den første behandlingen var sykkestjernen så fornøyd, at han snaut to år seinere gjorde som Rooney: Han tok en runde til.

«Forskjellen var stor. Jeg bestemte meg for å ta en runde til, og høsten 2013 var jeg der igjen. 1800 nye hull i hodebunnen. Jeg er fornøyd med resultatet, i mine øyne er sveisen bedre nå enn for noen år siden. Ok, det koster en del penger, jeg ga 8000 euro per runde. Men jeg tenker som så at når jeg har råd til det, og har et ønske om å få en litt tettere hårmanke, så hvorfor ikke?».

Thor skriver videre at han er svært fornøyd med resultatet, men at han stusser på at han ikke har fått flere kommentarer fra bekjente.

NY BOK: Thor Hushovds selvbiografi kommer til salgs i morgen.
NY BOK: Thor Hushovds selvbiografi kommer til salgs i morgen. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer