Thor Hushovd brukte 140 000 kroner på to hårtransplantasjoner

- Jeg har jo råd til det.

ETTER: Thor Hushovd stusser over at ikke flere har kommentert at han har fått en litt mer hårete manke de siste par-tre årene. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
ETTER: Thor Hushovd stusser over at ikke flere har kommentert at han har fått en litt mer hårete manke de siste par-tre årene. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen kommer Thor Hushovds biografi i bokhandelen, men allerede i dag har pressen fått lese den etterlengtede boka.

Kanskje det mest oppsiktsvekkende som kommer fram i biografien, som er skrevet av Jostein Ravnåsen, er at Hushovd visste om Lance Armstrongs dopingmisbruk allerede et og et halvt år før amerikaneren kastet kortene hos Oprah Winfrey.

I serien «ikke like oppsiktsvekkende historier» finner vi imidlertid en annen hårete avsløring: Hushovd røper nemlig i boka at han har gjennomgått to hårtransplantasjoner, som tilsammen har kostet cirka 140 000 kroner.

- Begynner å bli tynn i luggen I boka står det: «Allerede før jeg var fylt 30, fikk jeg jeg kommentarer: «Jøss, du begynner å bli tynn i luggen, Thor...» Jeg tålte det, det var jo sant, men likevel burde folk skjønne at det er dumt å si. Ingen blir glad for en slik kommentar».

Hushovd, som la opp i høst, skriver videre at han snakket med en kamerat i Monaco som hadde gjennomført en hårtransplantasjon, noe som overbeviste Thor og kona Susanne, som er frisør, om at det var riktig å gå i Wayne Rooneys fotspor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer