Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thor Hushovds datter er på sykehus etter flåttbitt

- Den stakkars lille jenta mi.

 SAMMEN:  Thor Hushovd og datteren Isabel under Arctic Race of Norway tidligere i sommer. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SAMMEN: Thor Hushovd og datteren Isabel under Arctic Race of Norway tidligere i sommer. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet):  I natt kom Thor Hushovds profflag BMC med en pressemelding som sa at Grimstad-rytteren har trukket seg fra Tour of Beijing.

Hushovd har dratt hjem fra Kina og hjem til familien. Datteren var lagt inn på sykehus.  

I dag kom han hjem, og Hushovd er sammen med sine aller nærmeste.

Flåttbitt Datteren er bitt av flått. Tilstanden skal ikke være alvorlig. I ettermiddag postet syklisten et bilde på Instagram sammen med datteren.

- På sykehus med Isabel som sliter med flåttbitt. Den stakkars lille jenta mi, skriver Hushovd.

Han har vært på sykehuset sammen med familien i hele dag. Trener Atle Kvålsvoll forteller til Dagbladet at syklisten trenger tid og ro med familien.

Skuffende Selv sier Hushovd i pressemeldingen han la ut tidligere i dag at det var trist å gi seg i Kina. Idet han brøt, lå Hushovd på andreplass sammenlagt etter å ha vunnet etappen på fredag.

- Selvfølgelig er det skuffende. Jeg skulle ønske jeg kunne kjempet om seieren siste dagen i Beijing, sier Hushovd til lagets hjemmeside.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling