Thor og Tore på sporet

Fire millioner i ekstrapot i V65 i kveld.

(Dagbladet.no): Tyskimporten Thor gjorde et solid inntrykk i sin norgesdebut på Momarken. På en sugen bane vant han 1.15,3a over sprintdistanse i grunnlag under 30.000. 

I kveld  får han rutinerte Tore Bjørn Diskerud (43 år- 1713 starter - 113 seire) i sulkyen i et stallmannsløp i den doble jackpotomgangen på Bjerke.

Dagbladet.no\'s travekspert har stor tro på Thor i kveld. Her kan du kjøpe hans ferdigoppsatte kupongforslag.

I seiersløpet toget Thor på i tredjespor siste runden, og var likevel sterk nok til å vinne. Med tilsvarende innsats blir den Per Oleg Midtfjeld-trente 5-åringen vond å slå.

- Thor har trent fint etter løpet, og alt virker bra. Fungerer han som sist synes jeg han skal ha en fin vinnersjanse, sier trener Per Oleg Midtfjeld.

Team Midtfjeld sender også ut kapable Star Crown i samme løp. Gøran Antonsen får tilliten i sulkysetet. Star Crown har hatt en pause på snaue tre måneder, men har trent fint.

- Star Crown har ikke startet på en stund, så vi er fornøyd med en fin premie første gang ut, sier trener Per Oleg Midtfjeld.

Per Oleg Midtfjelds vurdering av egne oppsitt:

 STERK TYSKER:  Thor leverte varene i sin norgesdebut. Den tyskfødte vallaken er Dagbladets banker i V65-spillet om ekstra-millionene på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM
STERK TYSKER: Thor leverte varene i sin norgesdebut. Den tyskfødte vallaken er Dagbladets banker i V65-spillet om ekstra-millionene på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- The Solution (1.løp) får trolig problemer med fjerdesporet.

- Edel Terna (V65-4) kan være aktuell for en trippelplass.

Fire millioner i jackpoten

Da ingen klart seks rette forrige uke og det ikke ble utbetaling for fem rette onsdagen før, er det dobbel jackpot i  V65. Det betyr fire millioner ekstra som skal deles ut for seks rette - enten det blir en eller flere vinnere.

Thor og Tore på sporet
STALLMANN FÅR SJANSEN. Trener og sjef Per Oleg Midtfjeld overlater sulkysetet til stallmann Tore Bjørn Diskerud bak Dagbladets V65-banker.
STALLMANN FÅR SJANSEN: Trener og sjef Per Oleg Midtfjeld overlater sulkysetet til stallmann Tore Bjørn Diskerud bak Dagbladets V65-banker Thor. 43 år gamle Diskerud med kallenavnet "Supermann" er en rutinert kar i sulkyen med 113 seire.