Thordarson raser mot NFF

En salmonella-infeksjon har satt Brann-spilleren Martin Knudsen ut av spill. Trolig er det den samme infeksjonen som har herjet flere andre Brann-spillere. Martin Knudsens infeksjon har satt seg i ankelen!- Dette viser at forbundet har lekt med folks helse, raser Brann-treneren.

Brann hadde åtte sjuke spillere før seriekampen mot Vålerenga 20. august, men fikk ikke medhold fra Norges Fotballforbund om å få utsatt kampen som Brann tilslutt vant 1-0.

- NFF sa sykdommen ikke var alvorlig nok til å få kampen mot VIF utsatt. Se på Martin Knudsen, infeksjonen har satt seg i ankelen!

- Denne får forbundet i fleisen. Det viser hvordan det går når kontorfolk i forbundet skal leke doktorer, sier Teitur Thordarson til Bergensavisen.

Mange av de sjuke Brann-spillerne har trent og spilt kamper selv om sjukdomsplagene ikke hadde sluppet taket.

- Når man har en slik infeksjon, skal man ikke trene eller spille kamper. Man skal holde seg i ro, sier Brann-lege Jon Schjelderup til Bergensavisen.

Brann-legen har påvist at spillerne ikke har vært plaget av salmonella-infeksjonen som skyldes smitte fra pinnsvin. Pinnsvin-salmonellan herjet nylig i Bergen. Brann-spillerne har hatt en annen salmonella-variant.

- Denne varianten gir enkelt og greit mindre plager. Mindre diaré, lavere feber, kortere varighet. Men spillerne skal jo holde seg i ro når de har en slik infeksjon, sier Schjelderup.