Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thordarson raser mot NFF

En salmonella-infeksjon har satt Brann-spilleren Martin Knudsen ut av spill. Trolig er det den samme infeksjonen som har herjet flere andre Brann-spillere. Martin Knudsens infeksjon har satt seg i ankelen!- Dette viser at forbundet har lekt med folks helse, raser Brann-treneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann hadde åtte sjuke spillere før seriekampen mot Vålerenga 20. august, men fikk ikke medhold fra Norges Fotballforbund om å få utsatt kampen som Brann tilslutt vant 1-0.

- NFF sa sykdommen ikke var alvorlig nok til å få kampen mot VIF utsatt. Se på Martin Knudsen, infeksjonen har satt seg i ankelen!

- Denne får forbundet i fleisen. Det viser hvordan det går når kontorfolk i forbundet skal leke doktorer, sier Teitur Thordarson til Bergensavisen.

Mange av de sjuke Brann-spillerne har trent og spilt kamper selv om sjukdomsplagene ikke hadde sluppet taket.

- Når man har en slik infeksjon, skal man ikke trene eller spille kamper. Man skal holde seg i ro, sier Brann-lege Jon Schjelderup til Bergensavisen.

Brann-legen har påvist at spillerne ikke har vært plaget av salmonella-infeksjonen som skyldes smitte fra pinnsvin. Pinnsvin-salmonellan herjet nylig i Bergen. Brann-spillerne har hatt en annen salmonella-variant.

- Denne varianten gir enkelt og greit mindre plager. Mindre diaré, lavere feber, kortere varighet. Men spillerne skal jo holde seg i ro når de har en slik infeksjon, sier Schjelderup.