Thoresen: - Jeg grep sjansen

NHL-nordmennene fikk mye spilletid torsdag

NHL-nordmennene fikk mye spilletid torsdag. Patrick Thoresen og Edmonton kunne gå av isen med 4-1-seier, mens Ole-Kristian Tollefsen og Columbus ble knust 0-4 av Nashville.

Thoresen spilte 15.23 minutter for Edmonton Oilers. Han blokkerte to skudd, men traff til gjengjeld ikke med sine to avslutninger.

- Dette toppet kaka. Det er lenge siden jeg fikk så mye spilletid. Jeg føler virkelig at jeg var en del av seieren. Vi har vunnet kamper i det siste, men jeg har ikke alltid vært like delaktig. I kveld følte jeg at jeg var skikkelig med, sa Thoresen til NTB.

Viste seg fram

Ryan Smyth ble Oilers store mann med to scoringer og én assist. Edmonton har vunnet tre av sine fem siste kamper. Jarret Stoll måtte ut med brukket nese i første periode. Det åpnet for mye spilletid for Thoresen.

- Det åpnet en plass for meg i resten av kampen. Jeg beviste tidlig at jeg fortjente den tiden jeg fikk. Jeg føler at jeg tok sjansen og fikk vist meg fram. Dette betyr enormt mye for selvtilliten. Jeg fikk vist meg fram for trenerne og de vet at de kan putte inn Thoresen når de trenger det, sa Thoresen.

Tyngre for Tollefsen

Tyngre gikk det for Tollefsen og hans Columbus. Nesbuen fikk 19.52 minutter i 0-4-tapet borte mot Nashville. Tollefsen var ikke på isen ved noen av baklengsmålene. Han blokkerte tre skudd.

SEIER OG TAP: Patrick Thoresen (t.v.) og Ole-Kristian Tollefsen fikk mye spilletid torsdag, men de opplevde helt forskjellige utfall av kampene de spilte. Foto: GEIR ANDREASSEN/SCANPIX
SEIER OG TAP: Patrick Thoresen (t.v.) og Ole-Kristian Tollefsen fikk mye spilletid torsdag, men de opplevde helt forskjellige utfall av kampene de spilte. Foto: GEIR ANDREASSEN/SCANPIX Vis mer

Nashville-keeper Chris Mason (eks. Vålerenga) reddet 33 skudd, hvilket er ny personlig rekord i NHL-sammenheng. Columbus med seks kamper uten seier (0-2-4).

Nashville har vunnet seks av seks kamper mot Columbus denne sesongen.

(NTB)