Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen-debut med bismak

Nordmannen måtte gå av isen med tap.

Patrick Thoresen debuterte lørdag for sin nye NHL-klubb Philadelphia Flyers, men måtte gå av isen med tap.

Florida Panthers vant 2-1, og det var et bittert tap for Flyers som tangerte klubbrekorden på 10 strake tap. Hjemmelaget ledet nemlig 1-0 inntil gjestene utlignet 3,7 sekunder før slutt i 3. periode.

Olli Jokinen scoret vinnermålet 3.44 minutter ut i forlengningen og sendte publikum i en utsolgt arena fortvilet hjem.

Ikke nok med at den etterlengtede seieren glapp, lagets toppscorer Mike Richards pådro seg en strekkskade og blir borte tre uker.

Thoresen spilte 8.29 minutter fordelt på 13 bytter. Han var ikke på isen ved noen av målene.

Han markerte seg med ett skudd på mål i en kamp hvor Flyers vant skuddstatistikken 41-25.

Flyers lå lenge an til å sikre seg toppseeding i sluttspillet, men lagets katastrofale formsvikt gjør at det nå må kjempe for i det hele tatt å komme med i sluttspillet.

Patrick Thoresen var eneste nordmann på isen i NHL lørdag. Ole-Kristian Tollefsen spilte ikke da Columbus Blue Jackets vant 3-0 borte mot Montreal Canadiens.

FRA OILERS TIL FLYERS: Patrick Thoresen ble vraket av Edmonton Oilers, men fortsetter karrieren hos Philadelphia Flyers. Foto: JERRY S. MENDOZA/AP/SCANPIX
FRA OILERS TIL FLYERS: Patrick Thoresen ble vraket av Edmonton Oilers, men fortsetter karrieren hos Philadelphia Flyers. Foto: JERRY S. MENDOZA/AP/SCANPIX Vis mer

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media