Thoresen får strykkarakter

Slaktes av lokalavisa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen ble matchvinner i Edmonton Oilers siste kamp for sesongen, men får likevel strykkarakter i lokalavisa Edmonton Sun.

Avisa har gitt alle Oilers-spillerne karakter for innsatsen sesongen sett under ett, og Thoresen er blant dem som får F (ikke bestått).

«Han fikk plass i laget som en offensiv trussel, men scoret bare tre mål» er begrunnelsen.

Thoresen endte riktignok på fire mål etter å ha styrt inn 3-2-målet som senket erkerival Calgary Flames lørdag. Han hadde også 12 assists på de 68 kampene han spilte i sin første NHL-sesong.

16 målpoeng gir ham delt 415.-plass i ligaen.

Thoresen pådro seg 52 utvisningsminutter og hadde til sammen 73 skudd på mål. På pluss/minus-statistikken endte han på brukbare minus 1. Han ble matchvinner to ganger.

Edmonton Sun gir noe av skylden til trener Craig MacTavish, som får karakteren C-. Avisen mener at han var for mild mot de etablerte spillerne og for streng mot de nye. Thoresen nevnes blant spillerne MacTavish ifølge avisen ikke fikk nok ut av.

Lørdag viste Thoresen iallfall hva han kan da Oilers vendte 0-2 til 3-2 mot et Flames-lag på vei til sluttspill. I siste periode tok han pucken inn i sonen og fant Danny Syvret som skjøt. Nordmannen styrte skuddet i mål ved lengste stolpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer