Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen fikk ny NHL-klubb

Etter at han ble degradert av Edmonton Oilers.

(Dagbladet.no): I går ble det klart at Edmonton Oilers ikke vil satse videre på Patrick Thoresen denne sesongen - og dermed ble han lagt gratis ut på markedet i 24 timer.

Og i dag har nordmannen fått en ny klubb i National Hockey League (NHL), nemlig Philadelphia Flyers, melder Dragons.no og Nettavisen.

- Jeg satt på flyplassen da jeg fikk telefonen. Beskjeden kom vel akkurat på klokkeslaget for 24-timersfristen, forteller en glad Thoresen til Dagbladet.no.

- Det er dette jeg vil

Ishockeyproffen hadde pakket alle sakene sine og var forberedt på at han måtte ta steget ned til farmerlaget Springfield Falcons i American Hockey League (AHL)

Men nå får han altså fortsette sesongen på det øverste nivået i Nord-Amerika.

- Det er veldig viktig for meg, for det er dette jeg vil - og jeg føler fortsatt at jeg har noe å tilføre toppdivisjonen, sier Thoresen.

- Stilen deres passer meg godt

Philadelphia Flyers har slitt i det siste og ligger for øyeblikket på 10.-plass i Eastern Conference-ligaen. Men med sine 66 poeng er de ikke langt unna sluttspillstreken.

GODE NYHETER: Patrick Thoresen slipper å fortsette sesongen i AHL. Philadelphia Flyers har nemlig plukket ham fra den såkalte waiver-lista. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
GODE NYHETER: Patrick Thoresen slipper å fortsette sesongen i AHL. Philadelphia Flyers har nemlig plukket ham fra den såkalte waiver-lista. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

Klubben er kjent som «The Broad Street Bullies», og Thoresen tror klubben kan passe ham godt.

- De har en god organisasjon og masse tradisjoner, og siden jeg er en spiller som ikke er redd for å få blod på nesa, tror jeg den tøffe stilen deres vil passe meg godt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media