Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen flyr videre

Philadelphia Flyers med sjelden seier.

Patrick Thoresens Philadelphia Flyers slo Tampa Bay Lightning for første gang på fem år i NHL torsdag. Flyers vant 3-2 på hjemmebane.

Thoresens nye klubb hadde tapt åtte strake kamper mot Florida-laget. Sist gang Flyers slo Lightning var 18. januar 2003.

Den norske NHL-proffen fikk 13 minutter på isen. Han hadde fire skudd på mål, men klarte ikke å score. Thoresen var på isen på Lightnings 2-2-scoring og endte med -1 i statistikken. Han fikk også en to minutters utvisning for høy kølle.

Flyers stoppet tapsrekken på to kamper. Jeff Carter scoret seiersmålet for vertene på slutten av kampen.

(NTB)

NY OPPTUR: Patrick Thoresen, her i duell med New York Islanders\' Rob Davison under en tidligere kamp, var går med på å slå Tampa Bay Lightning - for første gang på fem år i NHL. Foto: ED BETZ/AP/SCANPIX
NY OPPTUR: Patrick Thoresen, her i duell med New York Islanders\' Rob Davison under en tidligere kamp, var går med på å slå Tampa Bay Lightning - for første gang på fem år i NHL. Foto: ED BETZ/AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media