Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen-hattrick i Russland

- Men jeg spilte ikke så bra.

SCORET TRE: Patrick Thoresen puttet tre mot Vitjaz i den russiske eliteserien. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SCORET TRE: Patrick Thoresen puttet tre mot Vitjaz i den russiske eliteserien. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

|||Patrick Thoresen gjorde hattrick da hans Salavat Julajev slo Vitjaz 6-1 i ishockeyligaen KHL.

- Jeg følte faktisk ikke at jeg spilte så bra i dag, sier Thoresen beskjedent til NRK.

Han første scoring kom i overtall i midtperioden på stillingen 2-1. Thoresen styrte inn et skudd fra blålinjen og økte Salavats ledelse til 3-1.

Nordmannen økte igjen til 4-1 i begynnelsen av siste periode med et tennisslag. Drøyt seks minutter før slutt var den norske ishockeyproffen frampå igjen. Han plukket opp en keeperretur og pirket inn sin tredje scoring for kvelden.

- Dette var en sånn dag der alt fløt min vei, men jeg tar med meg det jeg kan få. Det var deilig å få tre mål, sier han.

Patrick Thoresen har så langt 11 målpoeng på 18 kamper denne sesongen.

- Det er ikke så ofte det scores hattrick i den russiske serien. Det er en tøff liga å score mål i, så det var utrolig moro, sier en fornøyd Thoresen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling