Thoresen misfornøyd med spilletida

Har spilt lite i oppkjøringen.

Patrick Thoresen er ikke fornøyd med at han bare har spilt to av Edmonton Oilers fem oppkjøringskamper så langt.

Hamarsingen står foran sin annen sesong for den tradisjonsrike NHL-klubben, men har kun fått spille i to av fem kamper så langt. Også tirsdagens kamp mot Phoenix Coyotes går uten nordmannen på isen.

- Det er vel noen færre kamper enn jeg hadde trodd jeg skulle spille, innrømmer Thoresen i sin blogg på Storhamars hjemmeside.

I sommer sa hockeyproffen til NTB at han følte seg bedre forberedt enn i debutsesongen. Dermed er fallhøyden også større.

Nivåforskjell


- Føler selv at jeg ikke har fått ut like mye som jeg hadde håpet på, men jeg tror kanskje at jeg har hatt litt høye forventninger til meg selv, høyere enn hva jeg hadde i fjor, og det har jo selvfølgelig Oilers også, skriver Thoresen.

Oilers-troppen er nå redusert til 44 mann. Troppen - «rosteren» - skal ned til rundt 25 mann før sesongstarten hjemme mot San Jose Sharks om en drøy uke. Thoresen mener også at nivået på «campen» er bedre enn i fjor.

- Det er mange nye unge spillere her som det har gått veldig bra for, og andre som har hatt en mye bedre camp enn hva de hadde i fjor. Dette har vært en kjempeutfordring for meg, men jeg håper selvsagt at det til slutt er meg som står på «rostern» når sesongen begynner 4. oktober.

(NTB)

VIL SPILLE MER: Patrick Thoresen har ikke spilt så mye som han håpet på så langt i oppkjøringen. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
VIL SPILLE MER: Patrick Thoresen har ikke spilt så mye som han håpet på så langt i oppkjøringen. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer