Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen scoret for farmerlaget

Kan være på vei tilbake til NHL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen scoret det tredje målet til Wilkes-Barre/Scranton fredag, men det hjalp ikke, for det ble tap mot Grand Rapids.

Gjestene vant 6-5 (4-3, 2-2, 0-0) i Wachovia Arena, men selv om det ble nederlag var kampen positiv sett med Thoresens øyne. Han ble flyttet ned fra NHL-laget Edmonton Oilers til «farmerlaget» for bare noen dager siden, men markerte seg med en gang i sin nye klubb.

Det betyr at han kan få en rask retur til National Hockey League (NHL) igjen.

Etter at Grand Rapids hadde tatt en 2-0 og 3-1 ledelse i kampen, kom Wilkes-Barre mer med, og 14.40 minutter ut i første periode klarte Thoresen å skape balanse i stillingen med 3-3 scoringen sin.

Men det hjalp ikke, for gjestene klarte å putte ytterligere en puck bak Wilkes-Barre-keeperen i den første periode, og dermed stor det 4-3.

I annen periode var Thoresens lag oppe i uavgjort på stillingen 4-4, men Grand Rapids dro ifra til 6-4 og avgjorde kampen på det, for tredjeperioden ble målløs.

Tollefsen bidro lite

Columbus Blue Jacket sjokkerte og overrasket med 4-3 seier over Anaheim Ducks på bortebane fredag, men Ole-Kristian Tollefsen bidro lite til seieren.

SNART TILBAKE?: Patrick Thoresen begynte sin nye tilværelse på farmerlaget med scoring og to assist. Det kan bety at han snart tar tilbake sin vante plass i Oilers-garderoben. Foto: Arnt E. Folvik
SNART TILBAKE?: Patrick Thoresen begynte sin nye tilværelse på farmerlaget med scoring og to assist. Det kan bety at han snart tar tilbake sin vante plass i Oilers-garderoben. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Den norske slåsskjempen var ikke innblandet i noen episoder i løpet av de 5.31 minuttene han var på isen for «blåjakkene» fredag, men han fikk et minuspoeng i protokollen, for han på isen under en av scoringene til Anaheim som leder i NHL.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!