Thoresen scoret for farmerlaget

Kan være på vei tilbake til NHL.

Patrick Thoresen scoret det tredje målet til Wilkes-Barre/Scranton fredag, men det hjalp ikke, for det ble tap mot Grand Rapids.

Gjestene vant 6-5 (4-3, 2-2, 0-0) i Wachovia Arena, men selv om det ble nederlag var kampen positiv sett med Thoresens øyne. Han ble flyttet ned fra NHL-laget Edmonton Oilers til «farmerlaget» for bare noen dager siden, men markerte seg med en gang i sin nye klubb.

Det betyr at han kan få en rask retur til National Hockey League (NHL) igjen.

Etter at Grand Rapids hadde tatt en 2-0 og 3-1 ledelse i kampen, kom Wilkes-Barre mer med, og 14.40 minutter ut i første periode klarte Thoresen å skape balanse i stillingen med 3-3 scoringen sin.

Men det hjalp ikke, for gjestene klarte å putte ytterligere en puck bak Wilkes-Barre-keeperen i den første periode, og dermed stor det 4-3.

I annen periode var Thoresens lag oppe i uavgjort på stillingen 4-4, men Grand Rapids dro ifra til 6-4 og avgjorde kampen på det, for tredjeperioden ble målløs.

Tollefsen bidro lite

Columbus Blue Jacket sjokkerte og overrasket med 4-3 seier over Anaheim Ducks på bortebane fredag, men Ole-Kristian Tollefsen bidro lite til seieren.

SNART TILBAKE?: Patrick Thoresen begynte sin nye tilværelse på farmerlaget med scoring og to assist. Det kan bety at han snart tar tilbake sin vante plass i Oilers-garderoben. Foto: Arnt E. Folvik
SNART TILBAKE?: Patrick Thoresen begynte sin nye tilværelse på farmerlaget med scoring og to assist. Det kan bety at han snart tar tilbake sin vante plass i Oilers-garderoben. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

Den norske slåsskjempen var ikke innblandet i noen episoder i løpet av de 5.31 minuttene han var på isen for «blåjakkene» fredag, men han fikk et minuspoeng i protokollen, for han på isen under en av scoringene til Anaheim som leder i NHL.

(NTB)