Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen-tap i lokaloppgjøret

Mot Calgary Flames.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen og hans Edmonton Oilers tapte 0-4 i lokaloppgjøret mot Calgary Flames lørdag.

Oilers håpet å ta med seg en suksessopplevelse inn i allstarpausen, men fikk i stedet en stygg smell. Miika Kiprusoff i Flames-målet reddet alle 32 skudd han fikk mot seg, ett av dem fra Thoresen.

- Han var banens klart beste spiller, skrøt lagkameraten Robin Regehr.

Thoresen spilte 9.50 minutter fordelt på 15 bytter, deriblant 0.33 i overtall og 2.00 i undertall. Han hadde ett skudd på mål, tre kroppstaklinger og prøvde seg på to dropper - men tapte begge to.

Nordmannen var på isen da Calgary gjorde 2-0 i annen periode, og fikk dermed minus en i sin del av kampen. Mest istid fikk Thoresen i siste periode da det allerede sto 0-4.

- Vi gjorde for mange feil, og de kapitaliserte på det. De var mer kapitalistiske enn oss, sa Oilers-trener Craig MacTavish, med like stødig grep om språket som spillerne hans hadde om målsjansene i Alberta-derbyet.

- På seks kamper mot Calgary denne sesongen har vi scoret bare to mål i fem mot fem. Man vinner ikke mange kamper på den måten. Vi har hatt flaks som har slått dem to ganger.

Etter lørdagens kamper tar NHL pause til fredag på grunn av onsdagens allstarkamp.

TAP: Patrick Thoresen og Edmonton Oilers måtte i natt finne seg i et tap i lokalderbyet mot Calgary Flames. Foto: DAN RIEDLHUBER/SCANPIX
TAP: Patrick Thoresen og Edmonton Oilers måtte i natt finne seg i et tap i lokalderbyet mot Calgary Flames. Foto: DAN RIEDLHUBER/SCANPIX Vis mer

(NTB)

image: Thoresen-tap i lokaloppgjøret

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!