Thoresen tilbake i NHL

- Deilig å få sjansen igjen, sier han.

Patrick Thoresen er kalt tilbake til Edmonton Oilers etter en lengre tilværelse hos farmerlaget Springfield.

- Deilig å endelig få sjansen igjen. Denne beskjeden har jeg ventet på. Det er jo dette jeg har kjempet om i hele høst, sa Patrick Thoresen til NTB.

- Jeg har hørt at jeg har vært nær tidligere også, men nå trenger de spillere som er litt i flyten. De trenger dessuten ikke bare gode offensive spillere, men også noen som er bra defensivt, fortalte ishockeyproffen.

Det er mange skader hos Edmonton som er årsaken til at nordmannen får muligheten igjen.

Patrick Thoresen sto på flyplassen på vei til Los Angeles lørdag. Edmonton som slo Stanley Cup-mesteren Anaheim Ducks hjemme fredag med 5-1, skal spille sin neste kamp borte mot Ducks søndag.

Thoresen fikk med seg 68 kamper for Edmonton i debutsesongen i fjor. Han spilte sin siste NHL-kamp mot Calgary 7. april. I fjor stoppet han på fire mål og 12 assists.

Så langt i sesongen har ikke Edmonton imponert noe særlig. De ligger nest sist i Northwest Division med 23 poeng etter 11 seier og 14 tap. Et tap er kommet etter overtid.

(NTB)

TILBAKE: Patrick Thoresen har ikke spilt en NHl-kamp siden 7. april i år, men nå hentes han tilbake til Edmonton Oilers. Foto: PATRICK PRICE/REUTERS/SCANPIX
TILBAKE: Patrick Thoresen har ikke spilt en NHl-kamp siden 7. april i år, men nå hentes han tilbake til Edmonton Oilers. Foto: PATRICK PRICE/REUTERS/SCANPIX Vis mer