VIL TILBAKE TIL AMERIKANSK HOCKEY: Patrick Thoresen tror Flyers vil la ham gå til en ny NHL-klubb. Her mot Latvia i VM. Foto: EPA/RONALD WITTEK
VIL TILBAKE TIL AMERIKANSK HOCKEY: Patrick Thoresen tror Flyers vil la ham gå til en ny NHL-klubb. Her mot Latvia i VM. Foto: EPA/RONALD WITTEKVis mer

Thoresen venter på NHL-tilbud

Har sagt opp i Russland.

|||Patrick Thoresen (26) er klubbløs etter å ha sagt opp kontrakten med Salavat Julajev. Nå venter han på et tilbud fra NHL.

Thoresen hadde en klausul i toårskontrakten sin som ga ham muligheten til å si opp arbeidsforholdet med Salatav Julajev dersom han fikk tilbud fra en NHL-klubb innen 1. juni.

Det har han ennå ikke fått, men ifølge Hamar Arbeiderblad har 26-åringen sammen med agentene sine, Patrick Carnbäck og Patrick Aronson, funnet ut at kontrakten kan avsluttes likevel.

- Vi har prøvd å finne en luke i den russiske kontrakten. Vi har prøvd å komme ut av den. Jeg håper og tror det går i orden. Vi fant ut at vi har mistolket kontrakten nå helt på slutten, sier Thoresen.

Oppsigelsen er sendt. Nå venter Thoresen i spenning.

- Philadelphia Flyers sitter fortsatt på rettighetene, men de kan velge å bytte meg bort. Signalene jeg har fått derfra går på at de vil gjøre seg ferdig med sesongen før de tar en vurdering på budsjettet og spillere inn og ut, sier Hamar-gutten.

Agentene hans har allerede begynt å snakke med andre aktuelle klubber, men holder foreløpig kortene tett til brystet. Flyers ligger under 0-2 i Stanley Cup-finalen i møtet med Chicago Blackhawks. Allerede fredag kan cupen være avgjort.

(NTB)