Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thoresen vurderer å si nei til VM:- Jeg må bruke god

Sliter med lyskeskade.

 VURDERER Å DROPPE VM:    Patrick Thoresen. Foto: NTB Scanpix
VURDERER Å DROPPE VM: Patrick Thoresen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ishockeyspilleren Patrick Thoresen står over landslagssamlingen i november, og han kan velge å droppe spill for Norge i VM.

Djurgården-spilleren representerte det norske landslaget under OL i Sotsji i 2014, men ville ikke spille VM i mai samme år. Han var derimot med for Norge under mesterskapet i Tsjekkia før sommeren.

31-åringen sliter med en lyskeskade, noe som kan få Thoresen til å stå over verdensmesterskapet i 2016, ifølge VG.

- Skaden er der. Jeg føler jeg har noe kontroll på den og gjør øvelser for å myke opp hoftene hver dag. Men den brøt litt løs i VM og forverret seg i sommer. Den har ligget lenge og sitter godt i. Jeg må derfor bruke god tid på å få den til å slippe, sier Thoresen til avisa.

Nordmannen byttet i sommer arbeidsgiver fra SKA St. Petersburg til Djurgården.

Han har vært en de viktigste spillerne på landslaget, og trener Roy Johansen håper på Thorsen-spill i VM. Men nøkkelspilleren blir ikke med i firenasjonersturneringen i Stavanger i november.

- Vi tar en turnering av gangen. Patrick skulle egentlig vært med nå, men av ulike årsaker gikk ikke det. Jeg er langt fra sikker på at han skal være med i VM, men i utgangspunktet skal han være med der, sier Johansen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!