Thoresens Oilers utklasset Tollefsen & Co.

Sjekk alle NHL-resultatene.

Patrick Thoresens Edmonton Oilers utklasset Ole-Kristian Tollefsens Columbus Blue Jackets i National Hockey League (NHL) torsdag og vant 4-0.

Begge nordmennene var på isen. Thoresen fikk 13.50 minutter for vinnerlaget fordelt på 17 bytter, mens Tollefsen spilte 16.38 minutter. Han var på og av isen 24 ganger.

Ingen av nordmennene kom på scoringslisten, men begge måtte en tur i utvisningsboksen, Tollefsen sågar to ganger, den siste gangen for slåssing. Han røk i tottene på Edmontons Jean-François Jacques.

Ingen av de norske spillerne var heller på isen under noen av scoringene.

Allerede i den første perioden hadde Edmonton sikret seg en 2-0 ledelse i kampen som gikk i Nationwide Arena. Shawn Horcoff ga gjestene ledelsen allerede etter vel to minutters spill. Ryan Smyth øket ledelsen til 2-0 snaue midtveis ut i perioden.

De to siste periodene endte med en scoring i hver av dem. Ladislav Smid øket til 3-0 etter 5.38 minutter av midtperioden, mens Horcoff ble matchvinner to minutter og 45 sekunder inn i den siste perioden.

Det var en kamp Edmonton måtte vinne etter fire strake nederlag.

- Vi spilte for livet. Kampen var tøff, men dette gir selvtillit, sa tomålsscorer Horcoff etter 4-0 triumfen på bortebane i Columbus.

FIREMÅLSSEIER: Patrick Thoresen fikk ingen personlige poeng i natt, men Edmonton vant hele 4-0. Foto: REUTERS
FIREMÅLSSEIER: Patrick Thoresen fikk ingen personlige poeng i natt, men Edmonton vant hele 4-0. Foto: REUTERS Vis mer

(NTB)

ENKEL SEIER: Patrick Thoresen gikk seirende ut av den norske duellen med Ole-Kristian Tollefsen.