Håndball-EM i Sverige:

Thorir freser mot forbundet: - Det er for mye

Mener det er for mange kamper for spillerne.

HUMOR: Landslagssjef Thorir Hergeirsson møtte pressen før semifinalen mot Frankrike - og viste humor fra scenen.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
HUMOR: Landslagssjef Thorir Hergeirsson møtte pressen før semifinalen mot Frankrike - og viste humor fra scenen.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge - Frankrike, fredag kl. 20.45

GÖTEBORG (Dagbladet): Håndballjentene møter Frankrike til semifinale i EM i morgen kveld. Landslagssjef Thorir Hergeirsson benyttet anledningen til å komme med et stikk til Det europeiske håndballforbundet (EHF).

Den norske landslagssjefen var i perlehumør: Først spøkte han om en 0-0-kamp og late spillere. Så kom han med et lite angrep mot EHF.

Hergeirsson mener håndballspillere gir seg for tidlig og mener dette er noe forbundet må jobbe for å få en slutt på. Hergeirsson argumenterer med at det er for mange kamper og for mye belastning på spillerne.

- Spillerne bør holde på til de er 35-36 år. Keeperne kan spille til de er 40. Spillet blir stadig bedre. Dette er noe som må ses på seinere, sier Hergeirsson.

Til norsk presse og Dagbladet utdyper han:

- Over tid må det bli færre kamper og mer trening, sier Hergeirsson.

- Ønsker du å fjerne EM fra et OL-år? spør Aftenpostens reporter.

- Det har jeg ingen kommentar til. Vi må bare redusere antall kamper for de beste spillerne over tid. Ikke nå med en gang, men over tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer