Thorir tror ikke på OL-plass for Hammerseng

Spiller ikke Champions League-semi for Larvik.

NEPPE TIL LONDON: Thorir Hergeirsson tror ikke det blir aktuelt å ha med Gro Hammerseng til sommerens OL, men vil heller ikke helt utelukke den nybakte mammaen i troppen til London-lekene. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
NEPPE TIL LONDON: Thorir Hergeirsson tror ikke det blir aktuelt å ha med Gro Hammerseng til sommerens OL, men vil heller ikke helt utelukke den nybakte mammaen i troppen til London-lekene. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gro Hammerseng kommer ikke til å hjelpe Larvik i mesterligaens semifinale. OL-spill blir også fjernere og fjernere for henne.

- Dette er ikke kampen å kaste henne inn i. Vi møter trolig Europas beste lag, og de spiller meget hardt fysisk, sier LHK-trener Ole Gustav Gjekstad til NTB.

Buducnost er så godt som identisk med Montenegros gode landslag. I tillegg har de Tysklands beste keeper og to landslagsspillere fra både Serbia og Kroatia.

Hammerseng ble mamma i februar. Det har vært spekulert i at hun skulle gjøre et minicomeback denne våren.

Gjekstad vil ikke si noe om det er aktuelt dersom Larvik skulle komme til finale. Dobbeltkampen der går de to første helgene i mai.

Larvik har en litt tynn spillerstall etter at to jenter er i mammapermisjon og to-tre andre er skadd. Tittelforsvarer LHK starter med hjemmekamp mot Buducnost lørdag.

Sommerens OL kan også nærmest utelukkes for Hammersengs del.

- Jeg har litt kontakt med Gro om dette. Slik det ser ut nå, er det lite aktuelt. Det kommer trolig for nær fødselen, men helt å utelukke det kan man ikke, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer