Thorir tror ikke på OL-plass for Hammerseng

Spiller ikke Champions League-semi for Larvik.

NEPPE TIL LONDON: Thorir Hergeirsson tror ikke det blir aktuelt å ha med Gro Hammerseng til sommerens OL, men vil heller ikke helt utelukke den nybakte mammaen i troppen til London-lekene. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
NEPPE TIL LONDON: Thorir Hergeirsson tror ikke det blir aktuelt å ha med Gro Hammerseng til sommerens OL, men vil heller ikke helt utelukke den nybakte mammaen i troppen til London-lekene. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

Gro Hammerseng kommer ikke til å hjelpe Larvik i mesterligaens semifinale. OL-spill blir også fjernere og fjernere for henne.

- Dette er ikke kampen å kaste henne inn i. Vi møter trolig Europas beste lag, og de spiller meget hardt fysisk, sier LHK-trener Ole Gustav Gjekstad til NTB.

Buducnost er så godt som identisk med Montenegros gode landslag. I tillegg har de Tysklands beste keeper og to landslagsspillere fra både Serbia og Kroatia.

Hammerseng ble mamma i februar. Det har vært spekulert i at hun skulle gjøre et minicomeback denne våren.

Gjekstad vil ikke si noe om det er aktuelt dersom Larvik skulle komme til finale. Dobbeltkampen der går de to første helgene i mai.

Larvik har en litt tynn spillerstall etter at to jenter er i mammapermisjon og to-tre andre er skadd. Tittelforsvarer LHK starter med hjemmekamp mot Buducnost lørdag.

Sommerens OL kan også nærmest utelukkes for Hammersengs del.

- Jeg har litt kontakt med Gro om dette. Slik det ser ut nå, er det lite aktuelt. Det kommer trolig for nær fødselen, men helt å utelukke det kan man ikke, sier landslagstrener Thorir Hergeirsson til NTB.

OL-troppen tas ut 24. juni og har bare plass til 14 spillere.

(NTB)