Håndball-EM i Sverige:

Thorir tror ikke på sjokkresultat i semifinalen: - Det blir det aldri

Fleipet om målløs kamp mot verdens beste forsvar.

AVFEIER EGEN FLEIP:  Landslagstrener Thorir Hergeirsson fleipet om 0-0 mot det franske forsvaret. Men ler av eget utspill dagen derpå.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
AVFEIER EGEN FLEIP:  Landslagstrener Thorir Hergeirsson fleipet om 0-0 mot det franske forsvaret. Men ler av eget utspill dagen derpå.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Frankrike kl. 20.45

GÖTEBORG (Dagbladet): Thorir Hergeirsson var i storform da han møtte pressen før semifinalen mot Frankrike i EM-byen Göteborg i ettermiddag.

På spørsmål fra Dagbladets (uvitende) journalist om hvordan det offensive Norge skal bryte ned forsvaret til Frankrike, svarer Hergeirsson med en spøkefull tone:

- Da må jeg igjen si at vi bruker begrepet «angrep». Offensiv er en holdning. En «attityde». Offensiv kan du være i forsvar. Vi kaller det angrep, ikke offensiv. Offensivt er et fotballbegrep. Defensiv kan du være i angrep også, hvis du ikke går på mål. Da får du passivt. Jeg er pålagt som hovedtrener for kvinnelandslaget å snakke om begrepene vi har i håndball. Jeg beklager, jeg skal ikke være belærende, sier Hergeirsson til Dagbladet med et smil.

- Hva med angrepsspillet? spør Dagbladet.

- Angrep, ja. Vi jobber hele tida med å bli litt bedre. Det må vi mot Frankrike. Jeg synes vi så konturene mot Tsjekkia, selv om vi nå må noen hakk opp mot en bedre motstander. Jeg er spent og jeg tror vi opplever at vi må slåss og krangle for å få mål. Det blir ingen solskinnshistorie. Det blir det aldri mot Frankrike, sier Hergeirsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer