Toppserien 2017:

Thorisdottir fikk rødt kort da LSK herjet

De regjerende seriemesterne viste knallform med 6-1.

RØDT: Klepps kaptein Maria Thorisdottir fikk direkte rødt kort i 1-6 tapet mot LSK Kvinner. Video: Fotball Media.Vis mer

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • LSK - Klepp 6-1 (5-1)

(Dagbladet): Toppserien ble sparket i gang i ettermiddag og alle de tre seriefavorittene, LSK, Stabæk og Avaldsnes vant i premieren.

Det var LSK Kvinner som imponerte mest. Guro Reiten (2), Sophie Roman Haug (2), Ingrid Byrøygard Kvernvolden og Synne Skinnes Hansen ordnet LSK-seier.

De regjerende seriemesterne har vært suveren de tre siste åra og har faktisk vunnet The Double - serie og cup - tre sesonger på rad.

Tidlig scoring

Men før denne sesongen har laget mistet nesten en hel ellever av gode spillere. Blant annet landslagsstjerner som Isabell Herlovsen (til Kina), Lene Mykjåland (lagt opp) og Marita Skammelsrud Lund (lagt opp) er borte.

LSK brukte 01:50 på å sette ballen i mål. En lang ball i bakrommet ble snappet opp av Sophie Roman Haug som stanget inn 1-0 fra 17 meter.

Haug vant duellen med målvakten som var på vei ut fra målet.

Klepp hang bra med starten av kampen, men LSK var uhyre effektive. Etter 20 minutter doblet LSK til 2-0. Ingrid Byrøygard Kvernvolden sendte i vei et fint langskudd som gikk i en fin bue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer