Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Thorkildsen bare slått av Makarov

OL-vinneren er nest best på verdensrankingen.

Andreas Thorkildsen ligger på 2. plass på verdensrankingen til Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF) i spyd.

Det er russeren Sergeij Makarov som leder før Grand Prix-finalen i Monte Carlo til helgen. Russeren har 1292 poeng på toppen av den eksklusive listen, mens OL-mester Thorkildsen har 1273 poeng.

Ved siden av OL-gullet har den unge nordmannen også to seirer i Grand Prix-stevner i år. Russeren Aleksander Ivanov ligger på tredjeplass med 1266 poeng.

Også den andre norske OL-deltakeren i spyd, Ronny Nilsen, er inne på rankingen. Han kvalifiserte seg til OL allerede tidlig på sommeren etter elitestevnet i Tønsberg, men slet med å få opp store lengder etter det. Likevel ligger Nilsen på 34. plass på verdensrankingen med 1078 poeng. (NTB)

MEDALJEMENN:</B> Andreas Thorkildsen tok OL-gullet, Sergeij Makarov bronsen i Aten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling